9 januari 2018

Inzamelen Boeken

Wat voor soort boeken?
Ieder jaar is het aanbod van boeken voor de boekenbeurs weer zeer groot. Om te voorkomen dat de goede boeken op gaan in de grote massa op de tafels worden de aangevoerde boeken geselecteerd door enthousiaste Lions en hun partners.

Wij hebben de ervaring dat er veel vraag is naar vele soorten boeken, zoals Nederlandse en buitenlandse (vooral: Engelse) literatuur en detectives, kinder- en stripboeken, boeken over kunst, geschiedenis, aardrijkskunde, reizen, hobby’s en Utrecht.

Er is geen vraag meer naar encyclopedieën, woordenboeken, tijdschriften, National Geographic Magazine, Openbaar Kunstbezit, school- en studieboeken, vakliteratuur (medisch, juridisch, theologisch, etc.), verouderde computerboeken en boeken van Readers Digest, Bouquet reeks en doktersromans.

Ook beschadigde boeken en boeken met duidelijk herkenbare bibliotheek stikkers en kaft zijn helaas onverkoopbaar.

Waar inleveren?
U kunt uw boeken brengen naar:

Het Oude Tolhuys
Weg naar Rhijnauwen 13-15 (naast zwembad Kromme Rijn)
3584 AD Utrecht

Wanneer?

– 4 april
– 18 april
– 25 april
– 2 mei
– 9 mei

Hoe laat?
Op bovenstaande zaterdagen van 11.30 uur tot 16.00 uur.


Desgewenst kunt u de boeken ook door ons op laten halen:
U kunt ons via deze pagina op onze website, of telefonisch, laten weten, dat u boeken heeft die wij kunnen komen ophalen. Er kan gebeld worden om boeken op te halen van  30 maart tot en met 7 mei. Het telefoonnummer 06 12 53 67 67 is in deze periode alleen bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur.

Let op
: Na donderdag 20.00 uur kunt u alleen nog opgaves doen voor de zaterdagen in de weken erna!